Proiecte

PROIECTE ȘI ACTIVITĂȚI PROPUSE DE ASOCIAȚIA LIFE ON TERRA

Opinia dumneavoastră contează. Vă rugăm ca o dată cu efectuarea donațiilor dumneavoastră să ne și comunicați care dintre proiectele mai jos listate ați prefera. Punctul dumneavoastră de vedere reprezintă un factor decisiv major în acordarea priorităților proiectelor. Desigur, fondurile rămase necheltuite de la unul din proiecte vor fi alocate celorlalte.

Dumneavoastră sprijiniți această activitate, în plus faceți parte și din audiență. Curând, vom avea și un sistem de vot în care membrii contribuabili vor avea ocazia să aleagă și chiar să propună diverse activități și proiecte, prin intermediul unui sistem electoral ON-LINE a cărui rezultate vor fi anunțate direct publicului.

 Cartea „Rugăciune pentru un anotimp”,  autor Adrian Toader, Ph.D.

„Rugăciune pentru un anotimp” – o carte de poezii patriotice, cântece și rugăciuni, autor Adrian Toader, Ph.D. Cartea are un rol educativ, cetățenesc. Subiectul și tematica cărții este conform scopului și obiectivelor asociației Life on Terra.

Printre altele, lucrarea va conține și poeme/cântece propuse ca imn național al României precum „Un Suflet de Român” , „Chemarea Națiunii” , „Românie, timpuri noi!”, „Îngeri Pământeşti”, „Cetatea neamului” , „De unde și încotro” , „La spectacolul din spatele cortinei cândva de fier” , “Flori de gheață” , “Pușcă și cureaua lată” , “Timp plângând”, “Diamant trecător”, “Piatra destinului”, “Iubire Funebră”,  “Zâmbet sclipitor” , “Sprijin”, “Nisipuri mișcătoare” , “Pomana din pajiștea moartă” , “Primăvară înşelătoare” , “Regină, alb al nopților de vară” , “Rugăciune pentru a Vieții Carte” ,  și multe altele.

Cartea conține poeme lirice, cântece și texte ce au menirea de a mobiliza cetățenii spre a lua o poziție față de clasa politică și interesele financiare, economice, naționale sau străine, cu demnitate cetățenească și în spiritul libertății, suveranității și a unității naționale indiferent de limba maternă, paternă, etnie sau coloratură politică.

Cartea are o prefață scrisă de către prof. Cristian Petru Bălan, membru al Uniunii Scriitorilor din Romănia și autor al volumului „Enciclopedia Imnurilor de Stat ale Țărilor Lumii, 2008”.

 Actorul, scriitorul și poetul Dorel Vișan, în postfața cărții aduce o caracterizare inedită a conținutului, caracterizează lucrarea ca fiind „Voluptatea mărturisirii…” în sine, și o recomandă cititorilor într-un mod specific unui maestru al culturii românești.

Colecția de filme documentare „Valori Românești” – o colecție audio-vizuală de documentare realizate și subtitrate în limba engleză care are ca scop promovarea culturii și a științei românești,  astfel făcând românii și România mai cunoscuți pe plan internațional. 1) Despre prof.univ dr. academician, fizicianul Emil Burzo. 2) Despre Radu Bercea, un pictor român contemporan care trăiește la Gura Humorului, un mic orășel din Nordul Moldovei-România.

ȘCOALA DE VARĂ PENTRU STUDII INTERDISCIPLINARE, ȘTIINȚĂ, ARTĂ ȘI CULTURĂ

Scoala de vară se adresează atât profesorilor în vederea schimbului de experiență și comunicări, precum și studenților și elevilor care obțin rezultate deosebite și doresc să se implice în activități de cercetare în diferite domenii precum și activități social-educative pentru orientarea profesională a elevilor mai tineri.

Vă rugăm sprijiniți activitatea noastră. VEDEȚI AICI CUM. Mulțumim !

Stampila Life On Terra